Stucadoorswerkzaamheden

Op zoek naar een Stukadoorsbedrijf met vakmanschap, jarenlang ervaring en garantie? Stukadoorsbedrijf Justin Schlagwein is DE professional voor wand- en plafond afwerking, pleisterwerk, het stukadoren van buitengevels en nog veel meer!. Een strakke wand is een tevreden klant… aan het eindresultaat is altijd te zien dat Stukadoorsbedrijf Justin Schlagwein niet alleen vakbekwaam is, maar ook veel plezier aan het vak beleeft en elke klus als een uitdaging ziet.Stuken is een luxe afwerking van een wand- en plafond om deze bijvoorbeeld mooi glad te krijgen. Bij sausen schilderen we de muur, de standaardkleur is wit, maar ook andere kleuren zijn mogelijk!. Vraag naar de talloze mogelijkheden bij Stukadoorsbedrijf Justin Schlagwein.De afwerking van u plafond bepaalt altijd zelf, liever een gladde structuur, lijsten of ornamenten? Alles is mogelijk en er is geen enkele beperking om wensen vakkundig uit te laten voeren.Scheuren in uw buitengevel? Geen paniek!
Dit kan worden opgelost met het rechtstreeks aanbrengen van bewapeningsgaas wat vervolgens kan worden afgewerkt met cementmortels. Ook dit pakt Stukadoorsbedrijf Justin Schlagwein grondig aan vraag naar de mogelijkheden!.


Bij woningen ouder dan 2 jaar geldt het 6% btw tarief, hieronder vallen verbouwingen, isoleren, schilderen, stukadoren en behangen van woningen. Vraag Stukadoorsbedrijf Justin Schlagwein om advies en de mogelijkheden.
Schilderwerkzaamheden

Bij Stukadoorsbedrijf Justin Schlagwein kun u terecht voor de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Wij voeren divers kleinschalig en grootschalig schilderwerk uit zowel binnen als buiten voor de particulier en zakelijke opdrachtgever. 


Voorafgaan de schilderwerkzaamheden komen wij altijd even langs voor een inspectie, zodat we precies kunnen waarnemen wat er allemaal moet gebeuren. Vervolgens ontvangt u een offerte, waarin alles gedetailleerd is uitgewerkt. Deze offerte geeft precies weer wat iets kost zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.


Verbouwingen

Verhuizen? Denk dan eens aan verbouwen! Of het nu gaat om verbouwingen, restauratie, renovatie, onderhoud: Stukadoorsbedrijf Justin Schlagwein staat voor u klaar.

Uw woning is wel weer eens toe aan een kleine of grondige renovatie? Door jarenlang ervaring in renovatie werkzaamheden en vakkundige kijk op onderhoudswerkzaamheden kunnen wij de oorspronkelijke glorie van uw woning weer herstellen. Zonder al te veel overlast herstellen wij uw woning en heeft u weer jarenlang plezier.

Bij elk project staan de behoeftes en belangen van de klant centraal. Stukadoorsbedrijf Justin Schlagwein denkt actief met u mee over de wensen, eisen, duurzaamheid en de kosten van uw verbouwing, zodat wij na een eindresultaat aan al uw verwachtingen kunnen voldoen. Wilt u snel de verbouwing achter de rug hebben en wilt u dat de verbouw precies wordt uitgevoerd zoals u het wilt? Neem vandaag nog contact met ons op.